• image

Ce reprezinta toca si roba de absolvire pentru un absolvent ?

  1. Roba absolvire GradFest

Toca si roba de absolvire

O festivitate de absolvire in adevaratul sau sens nu poate fi completa fara ca studentii sa fie imbracati in cele mai frumoase robe de absolvire. Studentii vor fi cei mai mandri ca au terminat in sfarsit facultatea si ca urmeaza sa se distrezeze la balul de absolvire. Dar cu toate acestea ce insemnatate ar avea toca si roba de absolvire pentru un student ? In urmatoarele randuri vom incerca sa dezvaluim cateva idei esentiale despre ceea ce reprezinta roba de absolvire pentru un student, astfel incat sa le purtati cu mandrie in ziua absolvirii voastre.

Angajamentul studentului

Roba de absolvire este simbolul iubiri si angajamentul tau fata de educatia pe care ai primit-o. Din momentul in care ai intrat la facultate te-ai angajat ca sa o termini si sa duci la bun sfarsit pactul facut cu tine pentru a absolvi cursurile pe care le-ai urmat. Ai dat tot ce ai avut mai bun la examene, ai respectat cerintele institutiei tale de invatamant asa cum trebuie si ai participat la activitati extracurriculare. Ai inteles de asemenea suisurile si coborasurile vietii de facultate si le-ai facut fata cu brio. Te-ai dedicat intru totul pentru educatia ta. Acum este momentul sa culegi laurii.

Cu totii crestem, dar facultatea reprezinta etapa in care ne slefuim pentru ca pe viitor sa fim stralucitori si de neinvins. Experientele din anii de facultate sunt unice si nu va veti mai intalni cu ele, dar va veti aduce aminte de aceste momente in anii ce vor urma in cariera voastra. A face alegerile corecte te va duce la o viata mai buna dupa absolvire.

Cei patru ani petrecuti in facultate v-au invatat si v-au format pentru viitorul care urmeaza, un mecanism de formare pentru ca voi sa fiti pregatiti sa infruntati lumea. In momentul in care va puneti toca de absolvire pe cap, acest lucru va va aduce aminte de tot ce ati facut pentru a va atinge obiectivele din anii de facultate. Din acest moment sunteti o alta persoana gata sa infrunte noi obstacole in viata. Efortul pe care l-ai depus in facultate a dat roade, iar festivitatea de absolvire marcheaza acest moment fastuos. Asa ca stai drept, tine capul sus si poarta toca si roba de absolvire cu mandrie pentru ca acestea sunt suvenirurile unei etape de succes din viata ta. Poarta-le cu mandrie si multa bucurie !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.