• video

Festivitati Absolvire 101

Festivitati de absolvire

Cei 3 ani de facultate aproape s-au incheiat. Dupa toate noptile nedormite in care ai invatat cu spor pentru a trece si de ultimele examene, restante sau licenta pentru care ai lucrat si ai invatat atata timp, in sfarsit vine si momentul absolvirii, o noua etapa din viata unui student. Festivitatea de absolvire este intr-adevar cea mai memorabila zi pe are o ai din toti anii de facultate. In aceasta zi vei sta in picioare in fata colegilor, parintilor si a profesorilor care ti-au fost alaturi zi de zi pentru a sarbatori aceasta zi impreuna si pentru ca meriti tot ce este mai bun. Stim cu totii ca pentru aceasta zi speciala absolventii cauta cele mai frumoase toci, esarfe si robe de absolvire. Aceasta nu este o sarcina atat de dificila atata timp cat stiti cele mai importante lucruri pe care trebuie facute pentru a atinge acest scop. Noi, cei de la GradFest venim in ajutorul vostru cu articole care sunt menite sa va ajute si sa va ghideze cu toate informatiile necesare pentru a va alege cele mai frumoase robe de absolvire.
Primul lucru si poate cel mai important este sa cunoasteti cerintele institutiilor voastre de invatamant. Facultatea / scoala voastra poate avea reguli stricte in ceea ce priveste roba de absolvire. Trebuie ca in aceasta zi memorabila de absolvire sa fiti imbracati in stilul pe care il impune institutia voastra de invatamant pentru ca toti absolventii sa fie stralucitori la festivitatea de absolvire. Doar nu ati vrea sa fiti mustrati si in ultima zi de scoala ?

Tinuta obligatorie

Baietii vor avea obligatoriu o camasa cu cravata pentru ca robele de absolvire sunt croite special ca sa scoata in evidenta acest lucru, fetele vor purta rochii sau camasa. Urmatorul lucru va fi roba de absolvire, alegerea materialului potivit va face sigur diferenta, noi va propunem un material usor mat, iar roba de absolvire se va inchide dupa preferinta cu un fermoar. Urmatorul lucru important este toca, aceasta trebuie sa fie confectionata din acelasi material ca si roba, iar capisonul va fi elastic pentru a se putea potrivi pe capul fiecaruia dintre voi. Ciucurele va fi la alegere in culoarea esarfei sau negru.

Accesorii absolvire

Din experienta noastra ciucurii in culoarea esarfei au fost cei mai frumosi , iar studentii au iesit in evidenta. Esarfele noastre sunt cusute in V dublate dintr-un material unic stralucitor, iar ciucurii pot avea eticheta metalica cu anul promotiei voastre. Noi ne asiguram ca toate aceste lucruri sa fie realizate in cel mai mic detaliu pentru ca voi sa ramaneti cu amintiri frumoase pentru o viata.
Ultimul lucru, dar nu cel din urma este ca voi sa purtati zambetul pe buze sa fiti odihniti si sa aratati tuturor ca intr-adevar ati depasit greutatile si toata munca grea din ultimii ani. Festivitatea de absolvire este inceputul unei vieti mai bune, deci spune la revedere la noptile nedormite pentru a invata la ultimul examen cu cel mai dur profesor din facultate si adopta o imagine poztiva !
La urma urmei ai dat tot ce ai avut tu mai bun si ai fost dedicat angajamentului facut cu tine de a absolvi facultatea. Toate acestea sunt lectii de viata pe care le puteti lua oriunde cu voi. Asa ca mergeti mai departe si fiti mandri de voi purtand cele mai bune toci, esarfe si robe absolvire !

GradFest isi ia angajamentul ca fiind un partener cu experienta pe drumul tau spre absolvire!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.